Професійне відбілювання зубів в Ірпені

Професійне відбілювання зубів в Ірпені

Професійне відбілювання зубів в Ірпені

         Ви приховуєте свою усмішкучерез тещо ваші зуби змінили колір або не такі білосніжні як ви б цього хотіли?

 Ми всі повинні пишатися своєю посмішкою і демонструвати її якомога частіше.Інодіскільки б ми не приділяли уваги гігієні порожнини рота , наші зуби все одно здаються сірими і не такими білосніжними як би нам хотілося . З часом їжа , напої та куріння можуть негативно позначитися на наших зубахЯкщо це все ви помітили з вашими зубами,  не потрібно засмучуватисьслід подумати про професійну процедуру відбілювання зубів стоматологічній клініці в ІрпеніПроцедура не така страшнаяк вам здаєтьсяа результативарті вашої уваги.

         Професійне відбілювання зубів у кабінеті стоматолога можна зробити під час обідньої перервиа от ефект може тривати до трьох років.
Дуже часто у пацієнтів виникає питання : «Що ж  відбувається у кабінеті стоматолога під час відбілювання зубів
Професійний процес відбілювання зубів дуже простийтомуякщо у вас є страх або занепокоєння щодо відвідування стоматолога – розслабтесьСерйозно, « сверління » не буде(хоча і цей процес на сьогоднішній день повністю безболісний)

 Після тогояк буде визначенощо вам можна виконувати дану процедурулікар – стоматолог або гігієніст зробить вам професійну гігієну порожнини рота за допомогою ультразвукового скеллера та апарату Air Flow . Ця процедура  видалить будьякий налітзубний камінь  з ваших зубів.

Потім стоматолог огляне ваші зуби,якщо все добре і протипоказань  немаєтоді лікарстоматолог сфотографує ваші зубищоб в подальшому порівняти кінцевий  результат роботи і визначити відтінок зубів до відбілювання.

Після визначення відтінку стоматолог встановить ретракторна якому в подальшому буде фіксуватись відбілююча лампаПотім вам на ясна нанесуть захисну смолу або гельякі затвердіютьщоб уникнути подразнення відбілюючим гелем.

Професійне відбілювання зубів в Ірпені

       Після цього наноситься власне відбілюючий гель і фіксується лампа, яка засвічує гель в 3 сеанси по 16 хвилин. Поки у вас увімкнена галогенова лампа відбілювання, ви можете вільно користуватись мобільним телефоном та іншими гаджетами, переглядати улюблений фільм або телепередачу.

Професійне відбілювання зубів в Ірпені

    Як тільки процес відбілювання  буде завершений, захисний гель з ясен і відбілюючий гель знімається, і ви зможете  побачити результат відбілювання, але хочу вас попередити даний  результат ще не є кінцевим так як гель продовжує процес відбілювання протягом 3-х діб.

     Зверніть  увагу результат відбілювання не є гарантованим, жоден лікар не зможе вам сказати який колір у вас буде після процедури, так як на це впливає багато чинників, але з точністю можу сказати , що результат вас приємно здивує !

Посміхніться!

 Найкраща частина професійного відбілювання зубів полягає в томущо ви будете набагато впевненішими в собі,та  посміхатися на всі 32 зубаКоли ви побачитеяк змінилась ваша посмішка , ви будете з гордістю демонструвати її всім.
Ваше віддзеркалення буде заохочувати вас зберігати зуби такими завждиРегулярне використання зубної нитки та ополіскувача для ротової порожнини , чищення зубною пастою та щіткою яку підбере вам лікардозволить зубам виглядати не тільки білими та блискучимиале й покращить загальне здоровя зубів та ясен.

Відбілювання зубів – це лише частина стоматологічних  маніпуляційтому дуже важливо зберігати  добрі стосунки зі своїм стоматологом та повністю йому довіряти.
Відчувати свою усмішку гарною – найкраща причина подарувати її оточуючим.

СТОМАТОЛОГІЯ В ІРПЕНІ І КРЮКІВЩИНІ

м. Ірпінь, вул. Садова 94 В