Лікування зубів під мікроскопом в Ірпені

Лікування зубів під мікроскопом в Ірпені

Лікування зубів під мікроскопом в Ірпені

          На сьогоднішній день використання збільшуваної оптики стало невід’ємною частиною будь якого етапу лікування зубів. У першу чергу мікроскоп дає можливість візуально  виявити найдрібніші ділянки демінералізації емалі(карієс) , наявні тріщини та сколи зубів,підясенний зубний камінь та наліт, руйнування твердих тканин між зубами, які на перший погляд, неозброєним оком непомітно. Це дає можливість лікарю, ще на  ранніх етапах, діагностувати проблему та попередити її перебіг та ускладнення.

        Що ж робити якщо руйнування зуба доволі значні і видимі в порожнині рота? Чи також потрібен мікроскоп?

        Не завжди. Оптичне збільшення це девайс який покращує візуалізацію дрібних деталей.Дає можливість лікарю зробити його рухи контрольованішими, більш точними. У тих випадках коли ми говоримо про лікування зубів, мікроскоп  допомагає повністю висікти бором уражену ділянку карієсом, при цьому не пошкоджуючи здорові тканини зуба, та не залишити інфіковану ділянку.При встановленні пломби лікар має можливість загладити краї пломби так, щоб вони плавно переходили в стінку зуба. Тим самим не створюються нависання встановленої пломби де може скупчуватись зубний наліт.Це прецензійність, точність, естетика а значить якість і довговічність.

         Мікроскоп також використовується при лікуванні кореневих каналів зубів.Так, як вони мають індивідуальну анатомію та маленький просвіт, потребують потужного джерела освітлення та візуального контролю. Тут він займає особливе, виправдане місце. А у випадку повторного переліковування кореневих каналів – незамінимий. Метою використання оптики є надання якісного та прецензійного лікування.

СТОМАТОЛОГІЯ В ІРПЕНІ І КРЮКІВЩИНІ

м. Ірпінь, вул. Садова 94 В